Prisgaranti

The Miniacs indfører “Prisgaranti“. Ikke fordi Vi ikke ved vi ER de billigste på markedet med største delen af vores udvalg. Men Vi vil faktisk gerne have, at ALLE vores varer er de billigste på det danske marked.

Derfor tilbyder vi Prisgaranti. Det er et koncept, der giver dig tryghed og klare rettigheder:

  • Vi matcher alle priser uden diskussion. Hvis du indenfor 7 dage, på trods af vores pristjek, kan påvise, at en identisk vare sælges til en lavere pris hos en national konkurrent med fysiske butikker – online eller offline, så får du varen til den samme pris som den nationale konkurrent tilbyder.
  • For online priser fra nationale webshops med fysiske butikker, skal vores pris, sammenlignes med webshoppens pris inkl. forsendelsesomkostninger.
  • Vi giver dig 10% af prisforskellen, hvis du allerede har købt varen hos The Miniacs til en højere pris end konkurrentens – og fortæller os det inden for 7 dage. 
  • Vi kalder det “findeløn“. Du skal blot medbringe din kassebon og dokumentation fra den konkurrent, vi skal matche.
  • Prisgarantien er ikke gældende, hvis konkurrentens pris er et af følgende: Åbningstilbud, lukketilbud/ophørsudsalg, ved begrænsede partier eller bestillingsvarer.
  • Fragt og andre serviceydelser er ikke omfattet af vores Prisgaranti.

Derfor hvis du ser et produkt som er billigere hos andre end os, så send os en mail via kontaktformularen skriv linket til varen, og vi matcher prisen. Samtidig giver Vi et gavekort med til dit næste køb som tak for din hjælp og opmærksomhed.