Info

om THE MINIACS

Hvem er vi?

The Miniacs er Mathias Petersens barn med et par år i wargaming og hobbyindustrien. The Miniacs grundlæggeren har alt i alt stillet over 3 fuldt malede miniaturehærer, produktet af utallige arbejdstimer.

Men alle disse timers sprøjtning, maling, skygge og fremhævning er timer som ikke bruges på spilbordet! The Miniacs’ mission er at tilbagevinde nogle af de tabte timer og give dig mere tid ved bordet.

The Miniacs består af én person, der kun er dedikeret til at skabe produkter, der vil bringe dine wargaming miniaturer fra unboxing til malet spilstandard hurtigt og ubesværet og terræn for at give dig mere tid til sjov og spil.

Siden 2017 er der sket flere udviklinger i The Miniacs’ laboratorie som:

Airbrush Cleaner og Airbrush Fortynder, hvilket giver hobbyister og spillere et alternativ til de dyre løsninger i butikkerne – hvilket giver dig flere penge til figurer og terrænstykker til spilbordet. Skygge/Shade og “Skygge/Shade samlingen”.Færdiggjort med The Miniacs Mat Lak for et ekstremt livagtigt resultat i en fremragende spilstandard.

Sammen med røg-, brand- og eksplosionsmarkørerne. Producerer The Miniacs en højkvalitets sceneserie bestående af terræn, markører, maling, medier og additiver. De er meget nemme at arbejde med og giver fantastiske resultater.

Sidst men absolut ikke mindst er The Miniacs-serien af ​​ekstraordinære hobby- og terræn værktøjer, der gør forberedelse af miniaturer lige så nemt som at få en gruppe orker til at gå Waaagh! på en hjælpeløs humie-landsby. I løbet af opstartsåret har The Miniacs arbejdet på flere forskellige malinger og terrænstykker til forskellige spil, for eksempel; Warhammer: Age of Sigmar, Warhammer 40K, Necromunda, Bolt Action, WarmaHordes og mange flere.

Hvad holder fremtiden for The Miniacs? Vores mission er som altid at FTTS “Få tid til spil”. Så vi vil fortsætte med at opfinde, udvikle og producere produkter, der gør netop det. Så i fremtiden vil du se mange interessante produkter fra The Miniacs, der vil gøre dit spilbord og enhver miniature hær til at skille sig ud.

En stor tak går ud på alle vores kunder, der har hjulpet os med at blive til det vi er i dag. Vi glæder os til, at arbejde mange flere år for og med jer for at:

“FÅ TID TIL SPIL!”