Levende Hegn

How To|Skov & Levende Hegn

I dag viser vi dig, hvordan du hurtigt kan lave nogle træer til en lille skov eller skabe levende hegn til dit bord.

Hvad vi skal bruge:

  • Kunstige blomster
  • Foamboard/Flamingo
  • PVA Lim/Limpistol
  • Sten
  • Maling

Vi købte dette kunstige løv i en lokal hobbybutik. Hver af de gule blomsterdele er ca. 15 til 18 cm høje. Disse fås i flere farver, vi tog en gul til efterårsløv. De sælges for ca. 60 til 80 kroner afhængigt af butik. Vent til der er rabat eller udsalg/restsalg og hent flere. Vi fik vores for omkring 30 kroner pr. stk.

Først skal du klippe de blomstrende portioner af. Sørg for at efterforlade nok plads til at lave en stamme. Vi lavede ca. 5 – 6,5 cm. brunt stamme. Strandfred indeholder 5 eller 6 blomstrende portioner, som skal være vores træer. Form dine træer ved at klippe forskellige stykker for at give dem en god form. Gem disse afklip til senere.

Nu til basingen

Brug en foamboard eller flamingo plade, skåret ud til at passe til dit spillebord. Bor små huller i basen og indsæt dine træer. Når du ved, at de passer fint, og hvor du gerne vil have dem, så lim dem på plads.

Vi tilføjede derefter sten rundt om træerne. Dette vil tilføje support og tilføje ekstra dimension og dække til dine tropper.

Her er vores to større baser plus vores smallere baster udgør vores levende hegn eller murer. Vi limede alt på plads. Den ene træ base vil gøre det muligt for køretøjer at køre gennem. Den anden er lidt smallere for fodtrafik. Det rødlige stykke løv kom også fra et stort blomsterstykke. Vi fik over 12 stk. fra den ene, og dem lavede vi til meget mindre træer eller buske.

Derefter basede vi alt med en mørkegrøn maling med noget sand og grus blandet ind for at tilføje tekstur. Vi undgik for det meste klipperne.

Så gav vi stykket en drybrush med en lysegrå/grøn for at trække vores tekstur frem.

Tag dine afklip og lim dem ind i forskellige steder mellem klipperne for at være mindre træer og buske, der vokser i dit levende hegn. Vi tilføjede også grunddæksel og forskellige andre bits til buske.

Og BUM!

På et par timer, har vi et lille skov og levende hegn stykker til vores spillebord. Du kan gå hårdere på med buske og løv til ægte levende hegn eller efterlade flere klipper til markstenens vægge. Uanset hvad du bestemmer, skal du sørge for at have det sjovt mens du laver det.

Byg nu en Super Fed Skov med Levende hegn til!
// The Miniacs

Udgivet i How To, Terræn og tagget , , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.